Kick off WU voor maatschappelijke organisaties op 30 oktober 2018

In samenwerking met de Steunpunten Vrijwilligerswerk in de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn organiseert de Westerkwartierse Uitdaging op dinsdag 30 oktober 2018 van 17:30 tot 20:00 uur een introductiebijeenkomst voor maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven in het Westerkwartier.

De Westerkwartierse Uitdaging is in 2018 gestart en is een ondernemersnetwerk dat verbindingen legt tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven in de Westerkwartiergemeenten. Dit met als doel om de leefbaarheid in het Westerkwartier te ondersteunen.

Naast het stimuleren van maatschappelijk betrokkenheid brengt de Westerkwartierse Uitdaging vraag en aanbod van ondernemers en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van kennis, materialen, middelen en menskracht.

Nieuwsgierig wat de Westerkwartierse Uitdaging voor uw organisatie, vereniging, club, instelling of burgerinitiatief kan betekenen? Of heeft uw organisatie of initiatief behoefte aan spullen, materialen, extra helpende handen of kennis wat u zelf niet in huis heeft?

Kom dan naar de introductiebijeenkomst, deze wordt gehouden in het gemeentehuis in Zuidhorn, Hooiweg 9 te Zuidhorn. U bent vanaf 17:00 uur van harte welkom en voor een buffetmaaltijd wordt gezorgd.

 Aanmelden

In verband met de catering kunt u zich tot 26 oktober 2018 aanmelden via het mailadres info@westerkwartierseuitdaging.nl Graag met vermelding van uw naam, e-mailadres, organisatie en eventuele dieetwensen. In verband met de beschikbare ruimte en te verwachten belangstelling kunnen er maximaal twee personen per organisatie of initiatief zich aanmelden.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Pin It on Pinterest

Share This